Weg met werkgeversrisico’s

Wegnemen-van-werkgeversrisicos

In deze spannende maanden op weg naar de zomer van 2021 merken wij van Werkreturn dat ondernemers weer plannen maken. Dat er weer handelsverkeer ontstaat, dat straks langzaam de winkels weer open gaan en dat het reizen weer mogelijk gaat worden. Daarom is juist nu belangrijk om werkgeversrisico’s weg te nemen. Wij kunnen u hierbij helpen!

Wat wij doen om werkgeversrisico's te verminderen

Veel telefoontjes die wij binnenkrijgen zijn van ondernemers (groot en klein) die wel al mensen nodig hebben, maar bang zijn om al vaste afspraken te maken. Ze zijn wat angstig over hoe de omzet zich gaat ontwikkelen en hoeveel uur ze al kunnen bieden. Ondernemers zijn in afwachting van regelingen van de overheid. Ze zitten met de volgende vragen:

  • Komen we in aanmerking voor een tegemoetkoming?
  • Krijgen we straks echt te maken met een stevige economische crisis buiten Corona?
  • Gaan de premies en verplichtingen straks omhoog?

Voor al deze vragen kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek. Wij nemen de werkgeversrisico’s bij u weg zodat u weer kunt doen wat u het liefste doet. En dat is zorgdragen voor een mooi bloeiende onderneming. Neem vrijblijvend contact op via: info@werkreturn.nl of bel ons gerust op 085 489 58 79.

De afgelopen periode heeft geleerd dat iedereen zich op een andere manier weer aan het oriënteren is op de arbeidsmarkt. Dat biedt een heleboel kansen en die leggen onze ondernemende recruiters en jobcoaches graag aan u uit. Dat onze kandidaten ook in tijden van Corona gewoon aan de slag kunnen, bewijzen onze verhalen op Instagram wel. Neem vooral eens een kijkje op: https://www.instagram.com/werkreturn.nl/, en volg ons!

Wilt u meer weten over ons adviesgesprek? Of heeft u andere vragen die gaan over ons detacheringsbeleid? Neem dan gerust contact op met Werkreturn! 

Jeroen Brandes

Lees ook:

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn