Detacheren, begeleiden en zekerheid…dat werkt beter!

Thumbnail_detacheren-begeleiden-en-zekerheid

Bij Werkreturn hebben we het ook lastig gevonden om u als werkgever en uw werknemer goed te kunnen begeleiden vanaf “afstand”. Gelukkig mogen we langzaam weer langs bij u als werkgever en uw personeel.

Dat geeft meteen een hele hoop vragen. Bent u overtuigd dat alles weer wordt zoals voorheen? Gaat de omzet weer toenemen naar het niveau van voor Covid? Hoeveel mensen moet ik aannemen en voor hoe lang? Het zijn niet alleen logische vragen, het zijn ook vaak complexe vragen waar geen eenduidig antwoord op gegeven kan worden.

Detacheren en begeleiden

Werkreturn denkt graag mee, zodat u kan blijven ondernemen, en wij de zorg van uw personeel overnemen. Detacheren is dan een goede oplossing.

Ook de kandidaten die bij u aan het werk waren en die extra begeleiding nodig hadden hebben veel vragen. Worden wij nog steeds ondersteund door gemeente? Door een jobcoach? Misschien zijn ze wel bij u terecht gekomen met tal van vragen. Die vragen nemen wij graag weg. Begeleiden is een taak die wij heel serieus nemen en die u als ondernemer rust moet brengen.

Maakt u met ons een afspraak? Dan praten we graag bij over zekerheid in een spannende tijd waarin we weer hard gaan ondernemen! Met onze kennis, persoonsgerichte aanpak en ondernemende recruiters, jobcoaches en arbeidsdeskundigen weten wij het zeker. Bel gerust naar 085 489 58 79.

Nieuwe toppers in ons team

Maak gelijk kennis met onze nieuwe recruiters: Felicio Koosman en Gülcan Biberoglu. Zij gaan voor u hard aan de slag om kandidaten aan een nieuwe uitdaging te helpen. Zij staan voor u klaar!

Waarom het werkt?

Kijk onze video over hoe wij een tevreden kandidaat aan een mooie nieuwe baan hebben geholpen!

Lees ook:

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn