Detachering

Werkreturn weet alles van detachering en helpt vele organisaties en gemeenten met de invulling van vacatures. Wij vertellen hier graag hoe onze aanpak er uit ziet.

Hoe vult Werkreturn uw vacatures in?

De recruiters van Werkreturn bezitten over veel kennis van detachering en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Werkreturn werkt samen met o.a. gemeenten en het UWV en krijgt via deze instanties werkzoekenden binnen. Werkreturn nodigt deze kandidaten uit voor een intakegesprek en kijkt of de kandidaat passend is voor de vacature die u open heeft staan. Indien Werkreturn een goede match verwacht, wordt de kandidaat voorgesteld aan uw organisatie.

Wanneer zowel uw organisatie, als de kandidaat met elkaar willen samenwerken, zal er door Werkreturn een contract worden opgesteld. De kandidaat komt ten minste 6 maanden in dienst van Werkreturn, waarvan de eerste maand vaak een proefmaand is.

Tijdens het gehele detacheringstraject blijft Werkreturn de kandidaat begeleiden door middel van coaching on the job. Werkreturn blijft in nauw contact met de kandidaat en met uw organisatie. Onze job coaches staan klaar voor vragen of om de kandidaat extra ondersteuning te geven.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Het toepassen van Social Return betekent ook dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt. U richt zich hierdoor actief op het toevoegen van waarde aan de samenleving. Het enige dat u hoeft te doen is aangeven waar u naar op zoek bent en Werkreturn zorgt voor de rest. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, en wij informeren u graag verder.

Heeft uw organisatie behoefte aan een professionele detacheringsbureau die uw (social return) vacatures invult? Of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Vul het formulier hieronder in met uw vraag of verzoek en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij bieden:

Vacaturebeheer

Werkreturn beheert een eigen vacaturebank en verspreidt vacatures via externe kanalen voor optimale zichtbaarheid

Werving & selectie

Wij zoeken en selecteren kandidaten waarvan wij denken dat ze geschikt voor de job zijn.

Job coaching

Onze job coaches begeleiden de kandidaat tijdens het sollicitatieproces maar ook als ze aan het werk zijn

Waarmee kunnen we u helpen?

Wilt u meer informatie over onze detacheringsbeleid? Neem gerust contact met ons op!

Wij detacheren voor onder andere:

Zij hebben in ieder geval al een leuke werkplek gevonden!

Lees al onze succesverhalen op onze Instagram pagina en volg ons!