Op bezoek bij Mixt Creations

Foto-Thijs_uitgelichte-foto

De recruiters van Werkreturn willen graag betrokken blijven bij de kandidaten die een baan gevonden hebben. Dit maal ging recruiter Gülcan op pad om haar kandidaat Thijs te zien stralen op de werkvloer. Thijs werkt als junior inkoper bij groothandelaar Mixt Creations in Aalsmeer. En hij heeft het er erg naar zijn zin!

"Echt een werkplek voor mij"

Thijs voelde zich al snel op zijn gemak op zijn nieuwe werkplek. “Ik ben als inkoper van planten veel bezig met administratief werk. Maar ik sta ook steeds vaker direct in contact met de kweker. Dat maakt mijn baan een stuk veelzijdiger. Hierdoor kan ik wel zeggen dat dit echt een werkplek voor mij is.”

Thijs krijgt daarnaast alle ruimte om te ervaren hoe het is om bijvoorbeeld lange dagen op zijn werkplek te draaien. “Ik krijg stap voor stap steeds meer verantwoordelijkheid in mijn werk. En dat vind ik erg fijn. Ik ben natuurlijk nog jong en ik moet nog veel leren. Zowel van Werkreturn als Mixt Creations krijg ik de tijd en ruimte om mezelf te ontwikkelen.”

Werkplezier

Het feit dat Thijs veel werkplezier heeft is ook zijn collega’s niet onopgemerkt gebleven. Recruiter Gülcan kreeg van de collega’s van Thijs te horen dat ze erg tevreden over hem zijn. En dat doet haar goed: “Ik ben trots op Thijs dat hij het werk al zo snel op weet te pakken. En ik denk dat hij hier nog lang met een glimlach op zal blijven werken. Daar gaan we in ieder geval voor.”

Wil jij ook net als Thijs je thuis voelen op een nieuwe werkplek? Neem dan gerust contact op met Gülcan via 06 122 475 49 of stuur haar een e-mail met je cv naar g.biberoglu@werkreturn.nl

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan?

Bekijk direct onze vacaturebank via onderstaande knop

Lees ook:

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn