Carrière switch bij Werkreturn!

Carrière switch bij Werkreturn

Werkreturn zet zich in om passend en betekenisvol werk te vinden voor onze kandidaten. Soms betekent dit een ware carrière switch van de één naar de andere baan. Zo ook bij Tyrone, die nu via Werkreturn als facilitair medewerker bij AW Groep aan de slag gaat.

Hoe ben je bij Werkreturn terechtgekomen?

Ik kwam Werkreturn tegen via een voormalig collega bij Dolmans. Ze was bij Werkreturn uitgenodigd op intake voor de vacature facilitair medewerker bij AW Groep. Dit was niet mogelijk voor haar omdat zij niemand had om haar kinderen naar school te kunnen brengen.   

Je komt uit de financiële sector en bent geswitcht naar de schoonmaak. Leg dat eens uit.

Klopt. Ik heb tijdens mijn graduate muziek studies in New York voor het eerst financiële administratie werk gedaan bij investment bank Goldman Sachs. Als een arme operastudent, was dat zalig omdat je veel geld verdiende op Wall Street voor maar 3 dagen in de week. Ik heb mijn graduate diploma gehaald. Daarna was ik op Wall Street voor ongeveer 3 jaar aan het werk bij verschillende banken zoals JP Morgan, Bear Stearns and Lehmann Brothers. Het werk wat ik daar deed was puur financiële administratie.

Toen ik in het jaar 1998 naar Nederland kwam voor de liefde, waren er te weinig mogelijkheden met zingen. Ik besloot dan ook om binnen de financiële sector te blijven. In 2011 had ik MMNA International opgericht als eenmanszaak, later veranderd naar een BV. Deze BV had ik voor ruim 6 jaar. Helaas in 2017 verloor ik mijn baan én stopte ook mijn relatie. Het was een pijnlijk jaar. Echter wist ik dat de schoonmaak voor mij altijd een passie was, ook al van jongs af aan. Toen ik in 2017 mijn baan kwijt raakte, zei ik tegen mezelf: “misschien is het nu tijd om iets anders te doen”. Daarom besloot ik voor de baan als facilitair medewerker te gaan via Werkreturn. Ik vind het heerlijk bij AW Groep en ik ben van plan daar te werken voor de langere termijn.

Wat vind jij anders aan de dienstverlening van Werkreturn ten opzichte van andere arbeidsbemiddelingsbureaus?

Na het lezen van verschillende brochures binnen het kantoor van Werkreturn, Werkassist en Werkverzuim, vind ik het fantastisch dat bedrijven zoals Werkreturn bestaan. Er is altijd oog voor mensen die écht aan het werk willen. Daarnaast is de begeleiding vanuit Werkreturn persoonlijk én professioneel. Ze nemen echt de tijd voor en gaan graag net dat stapje verder om je aan het werk te krijgen.

Ook een carrière switch maken? Werkreturn helpt graag om deze droom te verwezenlijken. Bekijk onze vacatures op onze vacaturepagina.

Lees ook:

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn