WSP HR at the Movies

WSP-HR-at-the-Movies-2_800x500px

Het klinkt als een Amerikaans avondje uit, maar wij vonden het nóg leuker. Recruiters Gülcan Biberoglu en Felicio Koosman van Werkreturn waren op 18 november 2021 aanwezig bij het WSP HR at the Movies evenement in de Theater Hangaar2 (Katwijk aan Zee). In de Werkreturn auto zagen Gülcan en Felicio op het grote scherm videopitches van werkzoekenden in de regio. 

Drive-in bioscoop

Het WSP HR at the Movies evenement werd georganiseerd door Werkgeversservicepunt Holland Rijnland. Met als doel om werkgevers en werkzoekenden op een frisse en passende manier aan elkaar te verbinden. In de vorm van een drive-in bioscoop bleven werkgevers en recruiters in hun auto en zagen ze op het scherm vele pitches van werkzoekenden voorbij komen. Het ging uiteraard vooral om die ene match. Als die er was, dan gaven onze recruiters via een speciale app aan dat ze geïnteresseerd waren in een verdere kennismaking.

WSP HR at the Movies

Unieke ervaring voor recruiters

Onze recruiters hebben het evenement als een unieke ervaring bestempeld. Enerzijds kregen werkzoekenden de ideale gelegenheid om van alles over zichzelf te vertellen. Ongeacht hun cv, taalvaardigheid of achtergrond. Vooral voor werkzoekenden die moeilijk aan een baan komen, bood het WSP HR at the Movies evenement een mooie gelegenheid om toch de aandacht van recruiters te pakken. 

Anderzijds was het evenement voor recruiters een leuke manier om in contact te komen met mogelijk nieuwe kandidaten. Felicio over het evenement. “We zagen direct welke kandidaten mogelijk een goede match waren voor onze vacatures. De videopitches waren divers en het was makkelijk om aan te geven als we met een kandidaat kennis wilden maken. Zo hebben wij in ieder geval een aantal kandidaten goed in het vizier gekregen.”

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan?

Bekijk direct onze vacaturebank via onderstaande knop

Lees ook:

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn