Onze succesverhalen

Werkreturn heeft al vele hardwerkende en gemotiveerde mensen aan het werk geholpen. Op deze pagina staan een aantal van onze succesverhalen. Laat u door hen inspireren en wees overtuigd van de kracht van social return!

Mooie kansen bij de BAM

Marcel is in dienst getreden bij de BAM. Daarvoor werd hij gedetacheerd door Werkreturn. Door hard te werken heeft hij zijn kans gegrepen om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan bij een mooie werkgever als de BAM. 

“Werkreturn heeft er voor gezorgd dat ik op meerdere projecten bij de BAM terecht kon.” Door de goede contacten tussen Werkreturn en BAM is er gezorgd dat ik altijd wel aan de slag kon en heb ik dan ook mijn kans gepakt.”

Waarmee kunnen we u helpen?

Zoekt u een baan? Of zoekt u juist personeel? Heeft u vragen over social return of onze diensten? Neem gerust contact met ons op!

Muna aan de slag in een naaiatelier

Muna woont al een aantal jaren met haar man en kinderen in Den Haag. Oorspronkelijk komt ze uit Syrië, waar ze werkte in de administratie. Thuis maakte ze echter ook veel gebruik van de naaimachine. Door de taalbarrière kon ze niet meer in haar vorige functie aan de slag, dus ging ze op zoek naar ander werk.

“Via Werkreturn ben ik bij Naaiatelier Van der Lelie terecht gekomen. Hier werken mensen met verschillende nationaliteiten, zoals Syrisch, Turks, Afghaans en natuurlijk Nederlands. De Nederlandse taal vind ik lastig maar doordat we op het werk allemaal Nederlands praten, maak ik de taal snel eigen.”

Doordat Werkreturn een Syrische recruiter in dienst heeft, durft Muna sneller op hem af te stappen en om advies te vragen. Hij staat dichter bij haar cultuur en het is fijn om soms vragen in het Arabisch te stellen.

Afbeelding-Muna

Fulltime werken als hovenier

Steven werkt als hovenier bij AW Mense Groen. Hij houdt zich bezig met het onderhoud van het groen in allerlei gemeenten. Hij leert steeds meer flora en fauna kennen en werkt tegelijkertijd aan zijn conditie. Hij haalt veel voldoening uti het resultaat aan het einde van de dag én vindt het bemoedigend om complimenten van bewoners en gemeenten te krijgen.

“Ik ervaar het contact met Werkreturn als uitstekend. Het is erg prettig om altijd naar de recruiters of de jobcoach af te kunnen stappen. Ze luisteren echt naar je en proberen je verder te helpen.”

Aw-Mense-Groen

Syrische kleermaker weer aan het werk

Dozvan is een Koerdische man afkomstig uit Syrië. Hij werkt al meer dan 15 jaar als klerenmaker. Hij heeft zowel in Syrië als in Turkije gewerkt en is nu aan het werk in een gordijnenatelier.

“Werkreturn was voor mij een brug tussen de Nederlandse burgers en statushouders, aangezien één van de recruiters Arabisch spreekt en mij daardoor alles duidelijk kon uitleggen. De begeleiding die ik vanuit Werkreturn krijg is erg fijn: zij hebben werk gevonden dat bij mijn ervaring past en ik kan alle vragen stellen die ik heb.”

Kleermaker-aan-het-werk

Volg ons op Instagram!

Wil je meer weten over wat wij doen en wat wij bereikt hebben? Wij geven graag een kijkje in onze keuken! Ga naar https://www.instagram.com/werkreturn.nl/. Hier vind je onder andere:

Inspirerende verhalen
Leuke actualiteiten
De nieuwste vacatures