Re-integratie trajecten van Werkreturn

Ik-zoek-personeel

Werkreturn is een ondernemende organisatie die succesvol professionele invulling geeft aan social return. Dat wist u natuurlijk al. Sinds kort verzorgen wij ook re-integratie trajecten voor gemeenten. Wij begeleiden iedereen die net zonder werk is komen te zitten weer terug naar een betaalde baan. Dit doen wij door persoonlijke aandacht te geven en maatwerk te leveren. Omdat wij de kandidaten vanaf het begin begeleiden kennen we de kandidaat goed. De korte lijnen  en de goede contacten met de gemeente maakt het voor ons mogelijk om snel en goed te kunnen schakelen tussen kandidaten en mogelijke werkgevers.

De groei van Werkreturn

Het is interessant om te zien dat Werkreturn nu werkzaam is in het gehele gebied van Amsterdam-Noord (gemeente Waterland ), Zuid-Holland (DenHaag en gemeente Gouda) tot aan Groot Utrecht ( inclusief Woerden, Culemborg). Het speelveld is groter en dat versterkt elkaar in mogelijkheden voor kandidaten, meer mogelijkheden tot kennisoverdracht tussen diverse regio’s daar waar het de arbeidsmarkt betreft en een groter en professioneler wordend netwerk dat ook werkgevers verder kan ondersteunen. Hierdoor wordt de re-integratie van werkzoekenden efficiënter ingericht.

Werkreturn, onderdeel van de Werkgroup, groeit. De Werkgroup zelf ontwikkelt zich, daar zijn we trots op. Zeker in deze rumoerige tijd. Onze dienstverlening verruimt en we kunnen gelukkig steeds meer organisaties en takken van overheden écht helpen. Dit smaakt naar meer en we gaan ons komende tijd dan ook inzetten om hierop voort te borduren. 

Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord. In deze tijd is het belangrijk om zo intensief mogelijk elkaar te helpen en te ondersteunen. Dat werkt beter!

Voor nu. Blijf gezond en succes op en bij het werk.

Social Return

Lees ook:

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn