Detacheringsbureau Aalsmeer

Dat-Werkt-Beter-homepage

Als detacheringsbureau in Aalsmeer weet Werkreturn als geen ander hoe belangrijk het is dat mensen aan het werk kunnen. Heeft u behoefte aan een partner die de werving en selectie, recruitment en jobcoaching volledig uit uw handen neemt? Dan willen wij u graag uitnodigen voor een kennismaking. 

Heeft u een social return beleid?

Laat ons deze professioneel voor u invullen. Onze recruiters zijn gespecialiseerd in het werven van geschikte kandidaten die gretig zijn en aan de slag willen. Wij geloven in de kracht van social return on investment (SROI) en verzekeren u dat u veel uit deze investering gaat halen.

Wij zijn een detacheringsbureau in Aalsmeer. Maar we zijn zeker ook mobiel en gaan graag op pad om met u kennis te maken. U bent uiteraard ook van harte welkom bij ons op kantoor. Wat uw voorkeur ook heeft, wij drinken graag een kop koffie met u om uw social return behoeften te bespreken. Bezoek ons contactpagina om een afspraak te maken.

Méér dan een detacheringsbureau

Detacheren is ons vak. Maar we gaan graag een stapje verder voor uw organisatie. Wij werven en selecteren nieuwe kandidaten voor u én begeleiden hen in het gehele traject, in de vorm van jobcoaching. Hoe we dit doen? Lees meer over ons detacheringstraject

Voorkant kantoor Werkgroup Werkreturn