Re-integratie traject

Het re-integratie traject van Werkreturn gaat op zoek naar een stabiele en zekere werkplek. Voor de kandidaat wordt een passende werkplek voor langere tijd gevonden. Naast gangbare re-integratie trajecten, bieden wij extra ondersteuning aan kandidaat en werkgever.

Vanuit ons brede netwerk en onze kernwaarden bieden wij deze unieke en succesvolle aanpak. Waarbij voor iedereen een duurzame meerwaarde gecreëerd wordt. Dat werkt beter!

Wij bieden:

Intensieve begeleiding

De kandidaat geniet tijdens het gehele traject persoonlijke én intensieve begeleiding van onze job coaches.

Breed netwerk

Werkreturn heeft een breed netwerk van werkgevers en gemeenten. Volop kansen voor kandidaten.

Trajecten op maat

Iedere kandidaat en werkgever is anders. Iedereen heeft kwaliteiten en verdient kansen. Onze trajecten sluiten daarbij aan.

Het Werkreturn re-integratie traject

Ons re-integratie traject bestaat uit 4 fases. Graag nodigen wij u uit om deze fases te bekijken.

Fase 1 - Intakefase

De kandidaat heeft een kennismaking en CV-check met de coach van Werkreturn.

Fase 2 - Oriëntatiefase

De kandidaat wordt intensief voorbereid op vaardigheden als presenteren én solliciteren.

Fase 3 - Arbeidsmarktfase

De kandidaat gaat actief solliciteren op passende vacatures.

Fase 4 - Uitstroomfase

De kandidaat wordt door Werkreturn volledig ondersteund bij én na de indiensttreding.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ons traject helpt mensen aan een duurzame baan. Wij kijken naar mogelijkheden en zoeken kansen. Een gedegen intake met een oprechte inschatting voor de toekomst. Met een plan van aanpak begeleiden we de kandidaat naar een baan, participatieplek of een gezamenlijk gesteld doel.

Vervolgens gaat de coach samen met de kandidaat aan de slag. Persoonlijk en kritisch worden CV, gesprekstechnieken en houding besproken. Deze persoonlijke begeleiding geeft een stabiele basis voor de eerste gesprekken bij werkgevers. Zodra werkgever en kandidaat elkaar vinden begeleidt Werkreturn beide partijen gedurende het eerste half jaar.

Zijn er andere uitdagingen op het pad van de kandidaat ontstaan, dan lossen wij die vanuit de Werkgroup voor u op. Wij hebben arbeidsdeskundigen en arbo-artsen beschikbaar. Met ons grote netwerk, kunnen we u doorverwijzen naar professionele specialisten.

Wij staan voor u klaar

Bent u geïnteresseerd in ons re-integratie traject of wilt u meer weten? Neem gerust contact op met Rogier van Werkreturn! Bel hem op 06 389 012 04 of mail hem naar r.vanbloois@werkreturn.nl. Hopelijk spreekt hij u snel!

Wij werken voor onder andere: