Gemeentelijke trajecten

Werkreturn biedt gemeentelijke trajecten aan van Medisch Advies en Arbeidsdeskundig onderzoek, waarbij cliënten een passend traject krijgen aangeboden en de gemeente wordt ontzorgd. We beantwoorden de vraag of iemand ontwikkelbaar is, iemand direct aan het werk kan, of iemand sociaal geactiveerd moet worden.

Onze kernwaarden

Werkgroup heeft een duidelijke visie en een aantal kernwaarden. Wij geloven dat persoonlijke aandacht en het leveren van maatwerk altijd leidt tot het beter en succesvoller maken van uw organisatie. Onze kernwaarden zijn:

  • Mensgericht: We stellen de mens en zijn kwaliteiten altijd centraal. Wij werken met passie en bevlogenheid, en onze contacten kennen wij bij naam.
  • Pragmatisch: wij streven naar oplossingen die duidelijk en doelgericht zijn.
  • Kritisch: wij denken dat goed advies begint met een kritische houding en na het stellen van goede vragen.

Wij zijn een organisatie met een eigen identiteit, een heldere manier van werken, een persoonlijke benadering en respect voor iedereen. Dit draagt bij tot een leefbare en prettige samenleving waarin ieder volwaardig kan functioneren. Dat werkt beter!

 

Ons doel: duurzame re-integratie

Werkreturn richt zich er op dat clienten die bemiddelbaar zijn worden geactiveerd vanuit de bijstandssituatie en d.m.v. een re-integratietraject uitstromen. Onze doelstelling is hierbij een duurzame uitstroom, dat wil zeggen dat de deelnemer voor langere periode werkt en geen aanspraak maakt op inkomensondersteuning van de gemeente.

 

*Enkele voorwaarden zijn van toepassing, zoals medewerking van de kandidaat aan het onderzoek. neem contact met ons op voor meer informatie!

Onze trajecten in beeld

Waarmee kunnen we u helpen?

Wilt u meer informatie over onze gemeentelijke trajecten? Neem gerust contact op met Douwe!

Wij werken voor onder andere: